L’ENTORN

PISCINA AMB CONTRACORRENT

Una piscina d’aigua sala de 10m x 5m. Es per ús vostre i dels propietaris. Mentre us banyeu podeu veure el mar i el bosc o escoltar els ocells.

LA TERRASSA

La porta de la cuina-menjador dona a la terrassa on trobareu el jardí i la piscina. Hi trobareu una taula sota l’ombra pels dies de calor.

JARDÍ DE MIMOSES

A principi de la primavera el jardí de La Cassanya es vesteix de groc amb les esplèndides mimoses que tenim al jardí.

LA BARBACOA

Una barbacoa de pedra, seguint l’arquitectura de la casa, està a la vostra disposició per si voleu fer-hi el dinar o el sopar.

BILLAR

Un Billar amb vistes. Podem passar una bona estona fent una
partida al Billar. ÉS ideal per a les tardes de pluja o els vespres
després de sopar…o quan us vingui de gust.

LES HAMAQUES

Ens encanten les hamaques! Sota l’ombra d’unes grans alzines us esperen unes hamaques per a fer les millors migdiades o veure sortir o posar-se el sol.

BANC DE PEDRA

Una mica apartat de la casa la Genoveva ens va fer un banc de pedra i unes escales. Es un racó molt tranquil i màgic per llegir, descansar, xerrar…

L’HORT

L’Hort hi trobarem tot tipus de verdures i hortalises. Funciona amb un sistema de reg automàtic que aprofita l’aigua de la pluja.

EL BOSC D’ALZINES

Tant a l’estiu como a l’hivern, el bosc d’alzines es verd i frondós. A l’estiu ens guarda de la calor i a l’hivern, les fulles perennes ens permetin seguir gaudint de la verdor.

LLIT ELÀSTIC

El més petits gaudiran saltant i jugant en el llit elàstic. Està a prop de la casa i recomenem que només hi pugi una persona cada vegada.

PORTERIA DE FUTBOL

Partides de mitja tarda? A la portería de fútbol podreu fer quatre xuts i passar una estona divertida.

CISTELLA DE BÀSQUET

Aquesta cistella ha sigut testimoni de moletes partides de 21. T’esta esperant per a que tu també hi passis una bona estona.